BÄRPAJER, BULLAR OCH KRÄMIG VANILJ. PLÅTBAKADE SMÅKAKOR MED GLÄDJE DÄRTILL.

Bakverk sprungna ur de sötaste av paradis. Prova själv!

Infinn dig i vårt lugn och koppla av för en stund.

Vad vore inte härligare än att efter en långppromenad längs Haggens strand besöka Räfsnäsgårdens eget café för lite sedvanlig kaffe & duppa? Här bakas var dag en mängd frestande bakverk, och till detta finns flertalet läskande drycker att svalka – eller värma – sig med.

För största möjliga trivselfaktor finns miljöer med sittgrupper från olika tidsepoker representerade. Bl.a. har vi ett dalarum med gamla kurbitsmålade möbler, samt rummet som fått namnet Papegojrummet. Detta rum är tapetserat med färgglada aror och inrett med gustavianska soffor. På sommaren kan man välja att sitta ute i det gröna. På en bänk i solen eller i skuggan i bersån. Eller kanske väljer man att ta med sig fikat ner till sjön Haggen och sitta där med fötterna skönt plaskande i vattnet.

Marie är den som står för baket på Räfsnäsgården. Med sin långa erfarenhet i branchen, svänger hon lätt ihop de mest drömska godsaker – allt ifrån fruktiga pajer till svalkande smoothies. Utbudet varierar från dag till dag, då det styrs av lusten till att baka och prova nya sorter, snarare än att ha ett standardutbud. Här bakas även smarrigheter till den som valt bort eller inte kan äta gluten, laktos eller annat. Prata med Marie, så ordnar hon det!

kakfat

 _b9k0524-pano-2


Marie delar gärna med sig av sina recept!