MEDITERA VID VATTENBRYNET, STAMPA TAKTEN TILL MUSIK ELLER TITTA PÅ VETERANBILAR.

Här hittar du information om de evenemang som arrangeras på Räfsnäsgården.

Prova på kulning!

Det räcker med nyfikenhet och mod att prova!

Kulningskurs – med kulning som friskvård
28-29 sept 2019

En riktig må-bra-helg där du kan ladda batterierna inför vintern med kraftfulla kulningsrop i lekfull gemenskap, god mat och boende i härlig miljö!

Kulning är en gammal lockteknik som användes på fäbodarna förr för att kommunicera över långa avstånd. Då används rösten i ett högt och starkt, mycket kraftfullt läge.
Du får lära dig kulningstekniken från grunden, och vi utgår från vars och ens unika röst. Inga förkunskaper behövs. Det räcker med nyfikenhet och mod att prova! Med hjälp av noggrann röstuppvärmning och lekfulla avslappnade röstövningar närmar vi oss våra kraftfulla röster. Under resans gång får du även del av kulningens historik. Kursen passar nybörjare, men du som provat förut är också välkommen för ny input!

Kursen hålls på vackra Räfsnäsgården 4 km utanför Ludvika vid sjön Haggen
Lördag 28/9 kl 9.30 – söndag 29/9 ca kl 15.30
Kostnad (inkl. moms): 3400 kr för kurs + helpension lör-sön (för- och eftermiddagsfika och lunch båda dagarna, frukost på söndag och 2-rätters middag lördag kväll)
Enkelrumstillägg 140 kr. Extranatt: 490 kr /enkelrum, 350 kr /del i dubbelrum

Anmälan till: info@kularkraft.se innan 20/9. Ange namn, telefonnummer, mailadress och om du har några matrestriktioner. Max 16 deltagare. Frågor till Karin: 070 – 4611290

Kursledare Karin Lindström Kolterud är traditionsbärande folksångerska med rötter i Sörmland och norska Valdres. Hon verkar som artist och pedagog och leder kurser och workshops i folksång och kulning med inriktning på friskvård och är en mycket omtyckt pedagog. Läs mer på hennes hemsida: www.kularkraft.se

Karin om kulning:
”Kulning är att vara närvarande i nuet och lita till sin inneboende kraft. Ett sätt att hitta förankring och uppleva sammanhang i en alltmer stressad omvärld. Att våga ta plats med sin röst!” 

 

 

 

 

FARSDAGBUFFÉ

Fira in farsan hos oss!

 

11/11 – FARSDAGBUFFÉ

Fira farsan hos oss nästa söndag. Boka bord redan idag på 0705141506. Det är först till kvarn som gäller! 235 kr Varmt välkomna!


 

Århundradets brakfester på Räfsnäsgården!

kom och upplev underbar musik och god mat.

 

25/5 FRI ENTRÉ: FÖRSOMMARFEST – GRILL & BAR – LIVEMUSIK & MUSIKQUIZ! 

Vi sparkar igång fredagen den 25 maj och då blir det livemusik med Tortilla Flats och Jesper Lindell. Såklart blir det även bar och grillmeny med goda tillbehör i stora tältet och FRI ENTRÉ! Varmt välkommen!

BAREN ÖPPNEN 17.00 – 23.00

HAPPY HOUR/AW 17.00 – 18.00

LIVEQUIZ + LIVEMUSIK 19.00

26/5 FRI ENTRÉ: FÖRSOMMARFEST – GRILL & BAR – MATSHOW & HOPPBORG!

På lördagen den 26 maj håller vi med en rolig matshow för hela familjen med moderna matlagningstekniker och smakprover. Showen hålls av en fantastisk TV-kock! DJ Anton Lindell kommer att spela musik under kvällen och så har vi en hoppborg för den studssugne! Såklart blir det även bar och grillmeny med goda tillbehör i stora tältet och FRI ENTRÉ! Varmt välkommen!

SERVERINGEN ÖPPEN 12.00 – 20.00

24/8 Musikkväll med livemusik
Kom och njut av god mat, bar och härlig musik!

25/8 Familjelördag
Vi ställer till med underhållning i form av en matshow på scenen. På plats har vi även en hoppborg och naturligtvis mat, dryck och glass att tillgå för stora och små!

27/10 Oktoberfest
Sehr gut! Oktoberfest på Räfsnäsgården! Kom och fira med oss. Musik, mat och dryck finns att tillgå. Willkommen!

 

Musikkvällar med livemusik

kom och upplev underbar musik och god mat.

23/3 Mat och bar, inomhus

25/5 Mat och bar i tältet med Tortilla Flats och Jesper Lindell

27/4 Mat och bar inomhus
27/7 Mat och bar i tältet

 

AWE (After whatever) kl 17-22

6/7 fredagsgrillning 7/7 lördagsmeny

13/7 fredagsgrillning 14/7 lördagsmeny

20/7 fredagsgrillning 21/7 lördagsmeny

27/7 fredagsgrillning 28/7 lördagsmeny

Lunchmusik på Dan Anderssonveckan

3/8 Lunchmusik av Björn & Marketta
Kom och njut av vår populära lunchmusik-evenemang på fredagen den 3/8 under Dan Anderssonveckan kl 13.00. Musik av Marketta Fransilla & Björn Hedén!

VM – FOTBOLL

Återkommer med program.