MED KÄRLEK OCH PASSION TILLAGAS MATEN SOM GER DINA SMAKLÖKAR EN SKJUTS UPP I DET BLÅ.

Allt från husmanskost till vegetariskt, förstås!

Räfsnäs_grönsaker_slider

LUNCHBUFFÉ

Onsdag – fredag 11.00 – 14.00

LUNCHLÅDOR

Beställ lunchlådor för avhämtning på 070-514 15 06

Lunchbuffé

K

änn er hjärtligt välkomna att komma och äta hos oss! Onsdag till fredag klockan 11.00-14.00 serveras en fräsch lunchbuffé. All mat lagas omsorgsfullt från grunden av kocken Peter; en mästare på att med fina råvaror och stor entusiasm få fram himmelska smaker av traditionell husmanskost. Vi serverar kött- fisk och veggierätter.

Avhämtning

I bland vill man ha myskväll  och sitta hemma och äta sin mat med familjen. Ibland vill man ta med mat till hela fotbollslaget på en bortamatch, på picknick tillsammans med kompisarna eller överraska sin käresta och låtsas att man lagat maten själv. Ibland vill man äta tillsammans på kontoret, ha glamourfest i torpet eller fylla frysen med matlådor och inte laga mat hemma på en vecka. Hur du än vill ha din mat, får du gärna ringa eller maila oss, så ordnar vi det. Vi behöver din beställnig senast tre dagar innan du vill komma och hämta den. Se meny längre ner på sidan.

 

Kalas

Restaurangen lämpar sig väldigt bra för kalas i större sällskap. Vi tycker att det är roligt att anordna kalas i alla dess former, vare sig det gäller mammas födelsedagskalas, farfars scoutåterträff, sonens studentexamen eller yngsta dotterns företagsmiddag. Vi är bra på att förverkliga idéer och genom att lyssna till era önskemål binder vi tillsammans ihop en rolig tillställning. Se meny längre ner på sidan.

 

Bröllop, Namngivning & Minnesstund

Restaurangen har genom åren gett stor glädje åt brudpar som hållit sin bröllopsfest och/eller vigsel hos oss. Vi hjälper er att skapa en fantastisk dag att se tillbaka på med glädje. Detta kan innefatta vigsel, en flerrätters middag, underhållning och boende. Vandrarhemmet kan erbjuda sovplats för 50-talet gäster, och morgonen efter serveras en härlig frukost. Vi hjälper dig även gärna vid andra stora dagar i livet, då det känns viktigt att få en fin stund att minnas. Detta kan t.ex. vara namngivning, minnesstund och begravningsfika. Se meny längre ner på sidan.

Vällagad, smakrik mat med fräscha råvaror.

För såväl till det lilla sällskapet som till det stora kalaset. Välkommen med din beställning!